Ontdek de nummer 1 Potloden van Faber-Castell

Ontdek de nummer 1 Potloden van Faber-Castell 1

Faber-Castell – een Duits potlood dynastie, wereldwijd merk en een van de oudste familiebedrijven in de wereld.
Met meer dan twee miljard potloden en kleurpotloden per jaar en ongeveer 8.000 medewerkers is Faber-Castell ’s werelds toonaangevende fabrikant van potloden met houten omhulsel.

Bij Cartridge Europe Zwolle kunt u terecht voor een brede selectie aan Faber-Castell producten.

Faber-Castell potloden

Faber-Castell Grip-assortiment

Het Faber-Castell Grip-assortiment biedt geweldige zwarte stift- en kleurpotloden die leuk zijn en kinderen aanmoedigen om hun handvaardigheid op een speelse manier te ontwikkelen.
Zowel voor jongere als oudere kinderen – de ergonomische driehoekige potloodvorm met gepatenteerde softgrip-zone maakt moeiteloos en gemakkelijk tekenen mogelijk.
De wateroplosbare pigmenten in Colour Grip-potloden, Jumbo Grip-kleurpotloden of Grip Colour Magic-potloden zorgen voor bijzonder mooie tekeningen: breng eenvoudig je kleuren aan, meng ze met een nat penseel en bereik fantastische aquareleffecten

Faber-Castell Goldfaber

De Faber-Castell Goldfaber kleurpotloden hebben een heerlijk zachte en intense kleurstelling en overtuigen door hun uitmuntende kleurschittering.
Hoogwaardige materialen en fabricage met de meest innovatieve productietechnologie zorgen voor maximale breukvastheid, een uitstekende lichtechtheid en een optimaal verfeffect van het water- en veegvaste stift.
Snelle schetsen, levendige arcering of gelijkmatig gearceerde kleurovergangen – alle tekentechnieken kunnen moeiteloos worden gerealiseerd.

Faber-Castell Goldfaber
Faber-Castell Pitt Artist

Faber-Castell Pitt Artist

Inkttekeningen hebben een zeer lange artistieke traditie. Dit is altijd een interessant medium geweest voor kunstenaars en grafici, het geeft tekeningen uitdrukking en duurzaamheid en kan ook gecombineerd worden met vele andere tekentechnieken.
Faber-Castell heeft alle voordelen van artist’s inkten gecombineerd met de voordelen van een moderne, gemakkelijk te gebruiken pen – de Pitt Artist Pen.
De gepigmenteerde en zeer lichtechte tekeninkt is ideaal voor schetsen, tekeningen, lay-outs, modevormgeving en illustraties.

Faber-Castell Black Edition

Faber-Castell Black Edition bestaat uit kleurtinten die speciaal zijn geselecteerd door kunstdocenten.
De driehoekige vorm geeft meer controle en comfort voor kindervingers.
De gladde stiften met minder breuk en minimale loodschilfers zorgen voor een betere dekking en creëren schitterende effecten op papier.
Eigenschappen van Faber-Castell Black Edition:

  • Zwart hout en superzacht lood: pure kleur!
  • Zwart hout Superzachte lijn voor geweldige effecten, zelfs op gekleurd en donker papier
  • Kleurpotloden met ergonomische driehoekige vorm
  • Schitterende kleuren
  • Extra soepele kleurindeling
  • Breukvast door SV-verlijming
  • Hout van gecertificeerde duurzame bosbouw
  • CO2-neutraal geproduceerd

Faber Castell Black Edition

Faber Castell Black Edition

Faber-Castell Video’s