Cartridge Europe

Terug in Assendorp

Home 4

De meeste verhuisdozen zijn inmiddels uitgepakt, en de telefoon rinkelt volop in Heerde. Vooral ook met bezorgde Assendorpers met de vraag hoe men nu toch aan nieuwe cartridges moet komen?!

Aan de vraag moeten we toch wel voldoen!
Daarom is het vanaf nu mogelijk bij ons een bestelling te plaatsen en deze op te halen bij Heppie  aan de Assendorperstraat 119, 8012 DJ Zwolle. 

Kijk even op onze pagina “Afhalen in Assendorp” voor meer informatie over het bestellen en het afhalen.
We zijn super enthousiast over de mogelijkheid die Swaan van “Heppie” ons biedt om ook onze oude vertrouwde klanten te blijven bedienen!

Cartridge Europe

Bij Cartridge Europe kunt u terecht voor vrijwel alle soorten inkt en tonercartridges. Wij (her)vullen op professionele wijze lege cartridges, en hebben een groot assortiment in de winkel met het Cartridge Europe huismerk. Zo hebben wij Inkjets cartridges en tonercartridges in ons eigen huismerk beschikbaar. Naast het huismerk, hebben wij ook originele cartridges. U kunt tot wel 50% besparen door te kiezen voor het hervullen van uw lege cartridge of toner. We kennen geen wachttijden meer. U levert uw lege cartridge of toner in en krijgt gelijk een hervulde cartridge of toner mee terug. Alle hervulde cartridges worden in onze werkplaats getest om te zien of ze weer 100% in orde zijn alvorens ze verpakt worden. Daarom geven wij u ook 100% garantie op alle hervulde en compatible cartridges van het Cartridge Europe huismerk. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit, of wanneer de cartridge niet werkt, vergoeden wij het aankoopbedrag bij aanschaf van een alternatief product.

Home 5

Cartridges

Door de ervaring in de afgelopen jaren opgebouwd weten wij dat het vaak niet volstaat om alleen wat nieuwe inkt in een cartridge te spuiten. Door steeds de ontwikkelingen in de branche op de voet te blijven volgen en te investeren in diverse schoonmaak- en vulapparatuur kunnen wij een goede kwaliteit leveren. Zo bent u verzekerd van kwalitatief goede cartridges tegen een scherpe prijs.

Toners

Hebben we de laatste 8 jaar altijd zelf onze toner cartridges hervuld (gereviseerd), tegenwoordig door de grote vraag en de enorme diversiteit van toners gebeurd dit door een gespecialiseerd bedrijf in Amerika. Een ultra moderne fabriek waar werknemers en robots samen werken om een kwalitatief hoogwaardig product te maken. Dus geen compleet nagebouwde toner maar een lege originele toner cartridge gereviseerd, getest en bij ons in de stelling als een premium toner van hoge kwaliteit die kwalitatief niet onder doet voor een originele toner. Dit product gaat net zo lang en in sommige gevallen zelfs langer mee dan het origineel en ook hierop krijgt u 2 jaar lang 100% garantie.

Home 7

Print- en Copyshop

Home 8

Waar kan ik nog kopiëren in Heerde? Ik wil mijn documenten laten printen en inbinden.. maar waar?

Dit zijn veel gehoorde vragen, waar gelukkig Cartridge Europe  het eenvoudige antwoord op is! In onze zelfservice Copy- en Printshop in Assendorp kunt u terecht voor alles op het gebied van kopiëren, printen en inbinden. Zelfs 3D printen is mogelijk! Prints kunnen op groot formaat t/m A0 gemaakt worden, tot wel 3,2 meter lang. U bent van harte welkom voor het maken van kopieën en kleurenkopieën. Ons bedrijf beschikt over de modernste digitale machines, waarmee wij hoogwaardig grafisch werk kunnen verzorgen.

Printers

Het is lastig om een juiste keuze te maken uit het grote printeraanbod. Het is ook moeilijk om te bepalen waar u nu eigenlijk behoefte aan heeft. Regelmatig worden printers uitgekozen op hun uiterlijk of prijs. Eigenlijk zou de keuze voor een printer af moeten hangen van de behoeften en de verhouding tussen de prijs van een cartridge en het aantal pagina’s dat er mee geprint kan worden. Cartridge Europe Zwolle bied u graag een helpende hand om een keuze te maken.

Home 9