3D printers

Het bekroonde Robox 3D-printplatform biedt nieuwe mogelijkheden en is daarmee de veiligste en makkelijkste 3D-printer om te gebruiken.

Robox is ontworpen voor zowel beginnende als ervaren gebruikers van 3D-printers. De printer is geprezen voor zijn slanke en opvallende ontwerp, gebruiksvriendelijkheid, uitstekende kwaliteit en verbeterde veiligheidsfuncties. De hardware en software (ontworpen door een speciaal team van Britse productontwikkelaars) staat gebruikers toe ontwerpen te printen zonder zich zorgen te maken over het kalibreren van hardware, of het moeizaam navigeren door omslachtige software.

Robox is ’s werelds enige desktop 3D-printer met een beveiligingsdeur met vergrendeling, een extra veiligheidsfunctie die ontworpen is om de veiligheid van de gebruiker te vergroten en onbedoeld contact met componenten (die tot 280 °C oplopen tijdens gebruik) te voorkomen. Het platform heeft ook al 2 jaar op rij de 3D Hubs-prijs in de Plug and Play-categorie gewonnen met reviews van meer dan 9000 geverifieerde 3D-printergebruikers. Dit is een statement voor het superieure ontwerp en gebruiksvriendelijkheid.

Kijkt u hier voor meer informatie over het verbruiksmateriaal: 3D-print Filamenten